Sposób przygotowania

Masło wymieszać z solą czosnkową i oregano. Posmarować nim z dwóch stron każdą kromkę. Umytą cukinię i bakłażan oraz obraną cebulę pokroić na plastry. Pieczarki oczyścić, oderwać ogonki. Plastry warzyw i kapelusze pieczarek posmarować oliwą, oprószyć solą i oregano. Ułożyć na ruszcie grilla obok bułki, przyrumienić z obu stron. Pomidor umyć, pokroić na plastry. Warzywa i bułkę zdjąć z grilla. Na każdej kromce układać grillowane warzywa, przekładając je pomidorem, serem i listkami bazylii.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł na grzanki!
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    jest pyszne i po prostu inne
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    troszeczke bym je odchudziła i było by gyt ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne zapewne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !