Sposób przygotowania

Ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach, posolić i zostawić na 2 godziny. Odcisnąć z soku. Do naczynia przełożyć jogurt lub serek homogenizowany naturalny, dodać ogórki, i utarte z solą ząbki czosnku. Wymieszać. Schłodzić w lodówce. Pyszny do grillowanych mięs

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewa78

    zapomniałam dodać do jogurtu oliwy z oliwek ale naprawiam ten błąd
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    Uwielbiam szybkie sosy!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pyszny i prosty
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    to mój ulubiony sos:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    wypróbowałam .jest super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !