Sposób przygotowania

Szczupaka umyć wypatroszyć a następnie pokroić na mniejsze kawałki. każdy jeden przyprawić gotową przyprawą do ryb. Następnie rozłożyć folię na której ułożyć kawałki ryb. Każdy jeden kawałek posypać natką pietruszki oraz pokrojonym w plasterki czosnkiem. Dodać kawałek masła i całość zawinąć. Piec w mocno nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    chyba jest wędkarz w domu :o)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    wygląda super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    znakomicie przyrządzona ryba:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smakowite
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Damian19

    bardzo smaczna ryba, polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    jak dla mnie bomba, szczupak to najlepsza ryba
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    mniamm, uwielbiam takie rybki
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    przepyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !