Sposób przygotowania

Krewetki umyć, usunąć pancerze. Zanurzać krewetki w roztrzepanym jajku, następnie obtaczać w bułce tartej. Smażyć na głębokim oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    musze spóbować bo krewetki lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    krewetek nie lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    a ja bym się skusiła:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ja też bym spróbowała:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ekstra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo mnie ciekawi
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    z pewnoscia wyprobuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawe warte wypróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotka
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię krewetki
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !