Sposób przygotowania

Z majonezu, keczupu i musztardy zrobić sos.
Bułki przekroić na pół, ułożyć na blaszce i każdą z nich posmarować przygotowanym wcześniej sosem.
Paprykę i ogórki pokroić wzdłuż na cienkie paski.
Parówki przekroić wzdłuż na 4 części.
Na każdej bułeczce kłaść na przemian po paseczku: parówki, papryki, parówki, ogórka, parówki, papryki, parówki. Włożyć blaszkę na 5 minut do nagrzanego piekarnika. Po tym czasie bułeczki zasypać grubą warstwą sera żółtego startego na tarce i znów zapiec aż ser się rozpuści. Gorące tosty można polać resztką przygotowanego sosu lub keczupem.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !