Sposób przygotowania

Z arbuza wycinamy koszyczek(drążymy go w środku ,nie zapominając o zostawieniu koszyczkowego uchwytu:)z wydrążonego arbuza wycinamy kulki za pomocą specjalnej łyżeczki,bądź kroimy w kosteczkę(wkladamy je do zamrażarki do momentu przyjścia gosci,ale nie krócej niż 2 godz).Do koszyczka wrzucamy kulki,alewamy je winem(potocznie \"szampanem\" i dekorujemy plasterkami limonki i miętą.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubie takie cuda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pięknie musi wyglądać,nie mówiąc o smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bombowy pomysł;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    dobry przepis dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    kiedyś coś takiego robiłam na imprezkę,rewelacja!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ja rowniez podalam go na imprezce:)jak znajde z niej zdjecia to oczywiscie wrzucam,no chyba,ze predzej znowu go zrobie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny musi być
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobry, np. na Sylwestra.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    bez alkoholu fajny też dla dzieci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    Na zdjęciu bez alkoholu,z truskawkawi i czereśniami
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    super wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !