Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć. W rondelku rozgrzać masło, wsypać posiekaną cebulę i zeszklić, następnie dodać pokrojone pieczarki i smażyć do odparowania wody. Namoczoną i odciśnięta bułkę razem z pieczarkami zemleć w maszynce. Do masy dodać jajka, przyprawy i dokładnie wymieszać. Formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    mniam, uwielbiam pieczarki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super pomysł na smaczne kotleciki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !