Sposób przygotowania

Do słoja wrzucić jeżyny, wsypać cukier i cukier waniliowy i zalać wódką. Odstawić w ciemne i chłodne miejsce. Po tygodniu przecedzić, przefiltrować i zlać do butelek/ Jest bardzo piękna w ciemnym kolorze i orginalnym smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nigdy nie piłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    pewnie nieżle pobudza krążenie.
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    aromatyczna i delikatna w smaku
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    aromatyczna i delikatna w smaku
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    aromatyczna i delikatna w smaku
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    aromatyczna i delikatna w smaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na zimowe wieczory, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !