Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surowka z kapusty z oliwkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dag
cebula 1 szt
marchew 1 szt
oliwki 1/4 szkl
śmietana 1/3 szkl
natka pietruszki 2 łyżki
cukier do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surowka z kapusty z oliwkami

Kapustę pokroić, włożyć do salaterki. Dodać utartą na tarce o dużych otworach marchew, posiekaną cebulę, natkę pietruszki, pokrojone oliwki. Wszystkie składniki połączyć ze śmietaną, wymieszać, przyprawić do smaku. Podawać jako dodatek do potraw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 16.12.2013 22:55
szybka i smaczna
IlonaAlbertos 27.07.2012 21:37
Niby tylko oliwki, a jednak fajne urozmaicenie :)
Łukasz15 04.04.2012 09:24
pycha
Motorek 15.01.2012 17:23
smaczna
Damian19 19.02.2011 18:34
ulubione

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak