Sposób przygotowania

Oliwę wymieszać z solą, pieprzem oraz wyciśniętym pzez praskę czosnkiem. Natrzeć schab, przełożyć do głębszego naczynia, zalać pozostałą zalewą i odstawić do lodówki na ok. 8-10 godzin. Następnie zapiekać ok. półtorej godziny w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    taki schabik to pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    uwielbiam schab
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Prosty i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    nie ma nic lepszego niż taki schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    klasyczny, fajny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Uwielbiam takie pieczone mięska;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię tak przyrządzane schaby
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piter

    jest bardzo dobry na kanapki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    o niebo lepszy niż sklepowe wędliny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobiłam taki w na święta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczny schabik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczny schab

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !