Sposób przygotowania

Ryż rozerwać z torebki i zalać rosłem a następnie położyć cienko pokrojoną pierś z indyka. Doprawić do smaku solą i pieprzem a następnie posypać ziołami oraz czosnkiem w płatkach. Cebulę pokroić w półplasterki i położyć na mięsie. Dodać pokrojone pieczarki i kukurydzę odsączoną z zalewy oraz marchewkę startą na tartce jarzynowej. Wszystko przykryć majonezem. Ułożyć ogórki kiszone. Na wierzchu zaś rozkruszyć ser pleśniowy lazur dałam 3 rodzaje oraz starłam ser żółty. posypać suszoną papryką w płatkach. Piec do miękkości.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    smakowicie wygląda
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wygląda super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    piękne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    znakomicie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetycznie wygląda Twoja zapiekanka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !