Sposób przygotowania

Brukselkę umyć i obgotować w osolonej wodzie. Odcedzić i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Pomiędzy główkami brukselki ułożyć plastry boczku. Wymieszać śmietanę z jajkiem, doprawić solą i pieprzem, wlać do naczynia z zapiekanką. Zapiekać ok. 20-30 min. w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    o mniam mniam pyszności, jak czytam takie przepisy to od razu by się to zjadło :)mmmm :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smaczne napewno
  • 4
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Zapowiada się wyśmienicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis na zapiekankę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    bardzo fajna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    rewelacja!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    nie przepadam za brukselką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !