Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej i dyni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
dynia 0,4 kg
cukier do smaku
olej 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej i dyni

Kapustę kiszoną drobno posiekać i posypać niewielką ilością cukru. Dynie umyć, obrać ze skórki i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Wszystko razem wymieszać dodając olej i doprawiając do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 24.11.2011 18:56
pycha
Zoso 17.11.2011 18:28
ciekawy przepis
Seba 12.10.2011 08:47
pycha
RenataZ-et 04.10.2011 20:01
super!
ilka_86 04.08.2011 07:47
fajna:)
Ania67 29.07.2011 21:27
ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak