Sposób przygotowania

Bułki przekroić na pół, każdą połówkę posmarować masełkiem i włożyć do piekarnika na jakieś 5 minut. Jak masło się już rozpuści położyć na każdą bułkę po troszkę ryby, całość zasypać serem żółtym i znów włożyć do piekarnika. Gdy grzanki będą już ładnie opieczone, wyjąć z piekarnika, polać keczupem i podawać gorące.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    interesujące połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !