Sposób przygotowania

Filety , ilość dowolna polewamy sokiem z cytryny , tylko z połowy , lekko oprószyć solą i pieprzem . Odstawiamy w zimne miejsce . Kapustę poszatkować i sparzyć na sitku i skropić tym sokiem z cytryny co nam pozostał . Cebule kroimy w pół plasterki. Podsmażamy na patelni cebulę i kapustę , potem polewamy winem i chwilkę musimy poddusić . Następnie dodajemy miód, listek , rodzynki i resztę przypraw . Całość już możemy spokojnie dusić tylko 10 minut . Na wierzchu już tylko układamy rybę skrapiamy ją rozpuszczonym ciepłym masłem i całość dusimy 20 minut.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetny obiad , pięknie się prezentuje i na dodatek ma cudowny niespotykany smak.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    wierzę, że dobrze smakuje ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !