Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa mięsna z warzywami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe 20 dag
cebula 2
bulin w proszku 1 łyżeczka
marchewka
ziemniaki
por 20 dag
sól
pieprz
natka pietruszki 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa mięsna z warzywami

Mięsko najpierw kroimy w kostkę , smażymy . potem wlewamy 3\\4 litra gorącej wody przykryć i gotować . Cebule i ziemniaki kroimy w kostkę smażymy na oleju , pory kroimy w pół krążki , te warzywa dodajemy do zupy i całość gotujemy , pod koniec doprawiamy do smaku i posypujemy natkę już jak wlejemy zupę na talerz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 26.01.2013 12:09
ekstra
Joanna108
Joanna108 07.06.2011 12:08
Lubię zupy z wstępnie smażonymi składnikami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak