Sposób przygotowania

piers kroimy na pól, a następnie kazdy z kawałków ponownie na pół (wzdłuz), kazdy z kawałków dokładnie rozbijamy i nacieramy kucharkiem i pieprzem, na kazdy kawałek miesa kładziemy kawałek sera i ok 1/3 łyzeczki chrzanu - ostrego. Liscia kapusty myjemy i drobno kroimy, na kazdy kawalek miesa kladziemy równomiernie zarowno czerwona jak i pekinska kapuste. Mieso skladamy na pol i spinamy wykalaczkami. czosnek rozgniatamy i mieszamy z odrobina soli, nakladamy po 1 stronie roladek, panierujemy w jajku i bulce, po czym smazymy na złoty kolor po obu stronach w dosc glebokim tluszczu

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Nie tylko pięknie się prezentują, ale także są bardzo smaczne:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo ciekawie wyglądają.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawe i zapewne pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    extra coś nowego!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    pysznie wygladaja!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super roladki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !