Sposób przygotowania

Ziemniaki kroimy w kostkę , cebulę wraz z czosnkiem też pokroić w kostkę , podsmażyć na masełku, potem dolewamy litr wody i gotujemy tylko pod przykryciem , w miedzy czasie paprykę kroimy w kostkę a pieczarki w plasterki . Parę minut przed kocem gotowania dodajemy pieczarki do zupy , paprykę , wywar mięsny w proszku , majeranek , sól, pieprz . Jeszcze tylko przed samym podanie dorzucamy pietruszkę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dobra zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ciekawa odmiana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !