Sposób przygotowania

Z jajek , maki mleka i wody robimy ciasto naleśnikowe najlepiej mikserem , jest szybciej Słoninę roztopić i smażyć naleśniki na roztopionym tłuszczu .A pieczarki kroimy w paski , cebulę siekamy . Pieczarki i cebule dusimy też na łyżeczce tłuszczu, posypać duszone pieczarki sola i pieprzem. Na tych naleśnikach kładziemy najpierw po plasterku szynki a następnie to co się dusiło na patelni . Tak przygotowane naleśniki zwijamy w rulonik i od razu przekładamy do naczynia żaroodpornego , następnie posypujemy startym serem , zaś całość zalewamy śmietaną i zapiekamy w piekarniku .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !