Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciastka pierogi

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 25 dkg
mąka 0,5 kg
jajko 1
ser biały 25 (twarogowy)
jabłka 2-3 twarde

Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka pierogi

Jabłka obrać i pokroić w małe cząstki. Z pozostałych składników zagnieść ciasto rozwałkować i wycinać koła w każde koło wkładać cząstkę jabłka i sklejać jak pierogi. Piec na blasze wyłożonej pergaminem 15 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak