Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuścić w 1/2 szkl zimnej wody, następnie zagotować. Banany rozgnieść na miazgę, skropić sokiem z cytryny. Żółtka utrzeć z cukrem waniliowym i cukrem pudrem,ciągle ucierając, połączyć z miazgą bananową, wlać przestudzoną żelatynę. Śmietankę ubić na sztywną pianę, dodać do masy, wymieszać. Na jeden blat biszkoptowy wyłożyć krem i przyłożyć drugim blatem. Oblać polewą czekoladową, wystudzić.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny warto zrobić;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    jaki pyszny!!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    uwielbiam go
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pysznie się zapowiada.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !