Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA TWAROŻKOWA

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser biały 20 DAG
śmietana 18 proc 1 OP
szczypiorek 1 PĘCZEK
cebula 1 SZT
czosnek 1 ZĄBEK
ser pleśnowy 10 DAG

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA TWAROŻKOWA

Ser biały rozgnieść widlcem i wymieszać ze śmietaną. Szczypiorek i cebulę posiekać na drobno. Czosnek wycisnąć. Wszystko wymieszać. Ser pleśniowy zetrzeć na tarce i dodać do twarożku. Wszystko ponownie dobrzr wymieszać. Przypawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 19.02.2011 09:35
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak