Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

golonka

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

golonka 1 szt
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna
margaryna do smażenia
Ziele angielskie całe Prymat 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: golonka

Golonkę dokładnie czyścimy,dokładnie myjemy i wkładamy do garnka,wrzucamy ziele angielskie liście laurowe i posypujemy kucharkiem,Gotujemy aż będzie miękka.Wyciągamy z garnka i wkładamy na wcześniej rozgrzaną margaryną patelnie i podpiekamy z każdej strony.Bardzo dobra z dodatkiem musztardy i szklaneczką piwka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 04.06.2011 15:20
Bardzo dobre.
Daria14 19.02.2011 07:53
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak