Sposób przygotowania

Kapuste szatkujemy i kroimy na drobno . Gotujemy wrzucajac do wrzacej osolonej wody - 10 minut . Odcedzamy , studzimy . Rzodkiewke kroimy w pol plasterki . Szczypiorek siekamy . Scinamy czubki pomidorow , wydrazamy miazsz lyzeczka . Solimy pomidory w srodku . Mieszamy kapuste , rzodkiewke, szczypiorek i slonecznik z majonezem , doprawiamy sola i pieprzem . Napelniamy pomidory salatka z czubem . Podajemy na lisciach salaty .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    ooo fajny przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mi smakuje :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !