Sposób przygotowania

Mięso umyć, rozbić tłuczkiem, natrzeć czosnkiem roztartym z solą, oprószyć pieprzem i odłożyć w chłodne miejsce na 1/2 godziny. Następnie obtoczyć w bułce tartej, zanurzyć w roztrzepanym jajku i powtórnie w bułce. Smażyć z obu stron na rozgrzanym smalcu. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mój ulubiony obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowity obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Nie ma to jak klasyka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !