Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasta francuskiego 0,5 opakowania
plasterków żółtego sera 4 plastry
parówki 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Parówki owijamy żółtym serem i prostokątami ciasta francuskiego. Zapiekamy 20 minut w piekarniku w 200º C. Podajemy gorące z warzywami i ciepłą herbatką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 07.08.2011 18:57
przepadam za nimi
Ewa111 20.02.2011 16:06
zjadło by się takie paróweczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak