Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z ogorkow

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek szklarniowy 2 sztuki
miód 1 lyzeczka
olej 2 lyzeczki
cebula 1 sztuka
koper 2 lyzeczki
sól 2 szczypty
ocet winny 4 lyzeczki

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z ogorkow

Ocet wymieszać z miodem, olejem i solą. Ogórki umyć, osuszyć oraz pokroić wzdłuż na plasterki. Cebulę obrać i skroić w talarki. Koperek opłukać i drobno posiekać. Na koniec wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszac i wsadazić sałatkę do lodówki na minimum 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak