Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka selerowa-jabłkowa z rodzynkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1 sztuka
jabłko 2 sztuki
rodzynki 2 łyżki
sok z cytryny
śmietana 2 łyżki
cukier do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka selerowa-jabłkowa z rodzynkami

Jabłka i seler zetrzeć na grubych oczkach, skropić sokiem cytrynowym. Rodzynki sparzyć, dodać do jabłek i selera. Wymieszać ze śmietaną, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 11.12.2011 17:25
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak