Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebula faszerowana pieczarkami i mięsem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 10 sztuk
ugotowane mieso 10 dkg
pieczarki 30 dkg
koncentrat pomidorowy 2 łyżeczki
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Cebula faszerowana pieczarkami i mięsem

z cebuli wydrążyć środek, obgotować we wrzątku. Pieczarki posiekać, dodać wydrążony miąższ z cebuli i podsmażyć na tłuszczu. Dodać zmielone mięso, smażyć kilka minut. Dodać natkę, koncentrat, doprawić. Farszem wypełnić cebule i zapiec w naczyniu żaroodpornym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof18
Krzysztof18 24.10.2011 07:17
lubię
Motorek 02.03.2011 21:10
uwielbiam cebulkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak