Sposób przygotowania

Filety z ryby osuszyć, pokroić na mniejsze kawałki, zamarynować w oliwie i przyprawie do ryb, odstawić na 10-15 minut.
Por pokroić w pół krążki, marchew obrać, zetrzeć na tarce na grubych oczkach, podsmażyć warzywa ma maśle, dolać pół szklanki wody i poddusić do miękkości (woda musi wyparować).
W tym czasie rybę ułożyć na blaszce, piec w rozgrzanym piekarniku w temp 160stopni ok. 15 minut.
Gotowe warzywa zmiksować w blenderze. Na talerzu uformować warzywne puree (jak ziemniaki), ułożyć upieczoną rybę, posypać posiekaną pietruszką lub koperkiem.
Smacznego!!!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszny obiadek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda bardzo apetycznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !