Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekać, zeszklić na maśle, dodać pieczarki pokrojone w kostkę i lekko podsmażyć. Mięso włożyć do miski, dodać pieczarki, jajko, bułkę tartą, kaszę mannę, rozgnieciony czosnek, sol i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać. Z masy mięsnej formować kotleciki, obtaczać w mące i smażyć z obu stron na rozgrzanym smalcu. Podawać z ziemniakami, sosem pieczarkowym i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Urozmaicone kotlety mielone - fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    trafiłaś w mój gust, są super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    lubię takie mielone
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Prezentują się wspaniale.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !