Sposób przygotowania

Ziemniaki umyj i ugotuj w osolonej wodzie. Rybę opłucz, osusz i pokrój na 12 pasków. Skrop sokiem z cytryny. Zioła opłucz i osusz. Cukinię umyj i pokrój wzdłuż na cienkie paski. Cząstki ryby posmaruj z obu stron oliwą, posyp posiekaną bazylią. Każdy kawałek owiń 2 plasterkami cukinii i zepnij wykałaczką. Ziemniaki odcedź i przekrój na pół. Rybne zawijańce ułóż na aluminiowej tacce i grilluj 12-15 min. Podaj z ziemniakami przekrojonymi na pół i podpieczonymi przez 5 min na grillu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !