Sposób przygotowania

Ugotuj ryż na sypko. Mięso, bekon i paprykę pokrój na spore kawałki i naprzemiennie nadziewaj na szpadki, skrop olejem, dopraw pieprzem. Grilluj 10 min. Zrób sos: posiekaj obrane pomidory, cebulę i ogórki, wymieszaj z 2 łyżkami oleju, keczupem i miodem. Dopraw pieprzem, sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    niebawem przepis może być przydatny...wiosna tuz tuz :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    tak ,grillowanie czas zacząć
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    dokładnie! :))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !