Sposób przygotowania

Budyń ugotować (zamiast pół litra mleka użyć 350 ml) i dodać masło.
Jaja utrzeć z cukrem, dodać olej, mleko i resztę składników- wymieszać.
Papilotki napełnić odrobiną ciasta i budyniem i na budyń nalać łyżeczkę ciasta.
Piec w 190 stopniach przez około 20 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jak się ładnie zarumieniły
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajniusie mufinki;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    na pewno były smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    do pełni szczęścia brakuje tylko świeżych malin

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !