Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto. uformować z niego kulki wielkości orzecha włoskiego, ułożyć je luźno na blasze wyścielonej folia do pieczenia. W każdej kulce palcem zrobić wgłębienie. Upiec ciasteczka na jasnozłoty kolor. Wyjąć z piekarnika i do każdego wgłębienia włożyć trochę dżemu lub konfitury.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Jakie fajne ciasteczka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    super pomysł na ciasteczka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !