Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem i wciąż mieszając dodać jajko, miód, mleko i mękę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ciasto wylać na blachę , upiec w średnio nagrzanym piekarniku i po ostygnięciu pokroić w kostkę. Mleko, margarynę i cukier roztopić w garnku, dodać kakao i gotować 5 min. Po ostygnięciu polewy zanurzyć w niej kostki ciasta, a następnie obsypywać je wiórkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super ci to wyszło.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    na pewno są pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !