Sposób przygotowania

RYŻ GOTUJEMY 15 MIN W OSOLONEJ WODZIE. WYJMUJEMY NA TALERZYK I NAKŁADAMY SMAŻONE JABŁKA NA WIERZCH. NAJLEPIEJ PODAWAĆ Z CIEPŁYM RYŻEM.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm....:) lubię :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    hehe ....zaskoczyłaś mnie prostotą przepisu..., ale przecież to pyszne jak dzemik jest doskonaly...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne i w dodatku pożywne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    dianix

    lubię!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    proste i smaczne danie, lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    proste i smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    też lubię tak zjeść
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Bardzo lubię takie dania :)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    uwielbiam to
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    uwielbiam to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny deser.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !