Sposób przygotowania

Mięso włożyć do wrzącej wody z dodatkiem kostek bulionowych, obranej i pokrojonej marchewki. Gotować do miękkości. Makaron włożyć do gorącej wody na kilka minut, następnie odcedzić, wyłożyć na talerze. Ugotowane mięso wyjąć pokroić w kostkę, włożyć do zupy, dodać sos sojowy, sól i pieprz do smaku. Gorącą zupą zalać makaron, posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    taką chińską zjem z chęcią, bo z torebki brrr......
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna zupka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajna ta zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !