Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanapki obiadowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka podwójny 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
olej
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
bagietka 1 szt.
czosnek 1 ząbek
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: kanapki obiadowe

Filet z kurczaka oczyścić,umyć i osuszyć,następnie pokroić w medaliony.Przyprawić. Usmażyć na oleju.Bagietkę pokroić na kromki.Każdą z nich podsmażyć na rozgrzanej patelni bez tłuszczu.Kiedy są już chrupiące natrzeć je czosnkiem i posmarować masłem a następnie ułożyć na nich mięso.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak