Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta sojowo-rybna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula dymka ze szczypiorkiem 2-3 szt
czosnek 1 ząbek
sok z cytryny 1 łyżka
sól
czarny pieprz swiezo zmielony
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
estragon 1 łyżka
soja 1/2 (ugotowana)
ryba 15 (morska)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta sojowo-rybna

Czosnek obrać, zmiażdżyć. Cebulę dymkę razem ze szczypiorkiem posiekać jak najdrobniej. Rybę i soję zmiksować, dodać czosnek, estragon lub rzeżuchę i posiekaną cebule dymkę. Posolić do smaku, przyprawić pieprzem, szczyptą przyprawą do ryb, sokiem z cytryny, starannie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak