Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna sałatka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
ziemniaki gotowane w mundurkach 80 dag
ogórki 2 szt
koperek 3 łyżki
majonez tradycyjny 1/2 szkl
sok z cytryny do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna sałatka

Ugotowane, ostudzone ziemniaki obrać, pokroić w plastry. Ogórki i rzodkiewki umyć i razem ze skórka pokroić w bardzo cienkie plasterki. Wszystkie składniki włożyć do salaterki, dodać koperek, połączyć z majonezem, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać z wędliną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 15.04.2013 14:35
Smaczna i lekka.
Seba 25.12.2011 00:40
super sałatka
RenataZ-et 13.11.2011 15:39
świetna, wiosenna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak