Sposób przygotowania

Porzeczki ugotować, przetrzeć przez sito, wymieszać z połową cukru. Grysik ugotować w osolonym mleku, wystudzić i wymieszać z porzeczkami. Z białek i reszty cukru ubić pianę. Wszystko razem wymieszać, przełożyć do salaterek.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    calkiem fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetne są takie desery i dla dzieci i dla dorosłych :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !