Sposób przygotowania

Na 3-4 kawałki nici nanizać na przemian połówki owoców i orzechów, jedynie brzoskwinie dzielimy na 4, a mango na 10 kawałków. Migdały siekamy drobno i wysypujemy na tackę lub płaski talerz a czekoladę rozpuszczamy.
Sznury jadalnych korali :) maczamy w czekoladzie, obtaczamy w migdałach i odwieszamy do zastygnięcia. Operację powtarzamy aż do wyczerpania czekolady.
Doskonałe jako słodka przekąska lub jako drobny upominek.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pysznie brzmi i chyba jeszcze lepiej smakuje:):)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !