Sposób przygotowania

Rybe(wg.uznania, zeby miala scisle mieso i szybko nie rozgotowala sie), pokroic na dzwonka,przyprawic sola, pieprzem, kminem i kurkuma.Cebule pokroic w grube plastry.Ziemniaki obrac, pokroic w grube plastry.Umyc ipokroic pomidory w osemki.Papryke przekroic na cztery czesci.
polozyc rybe na zaroodporny polmisek,wlozyc ziemniaki, cebule, pomidory, papryke.Na wierzchu ulozyc grudki masla,plasterki cytryny.
Piec w piekarniku w temp.180° przez 25 min.Udekorowac nposiekana natka pietruszki.Jesc z bagietka.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    wygląda bardzo apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego......
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Nie tylko wyglada, ale i smakuje.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Prezentuje się naprawdę bardzo interesująco :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !