Sposób przygotowania

Cebulę i papryczkę bardzo drobno posiekać. Do miski wlać olej, dodać posiekaną cebulę, papryczkę, roztarty z solą czosnek, goździki, kminek, posiekaną kolendrę, zioła prowansalskie, sól i pieprz, wszystko wymieszać. Marynatą natrzeć mięso, pozostawić na kilka godzinę w chłodnym miejscu.Następnie mięso ułożyć na rozgrzanej płycie gilowej, piec pod przykryciem około 10 minut, później dopiec bez przykrycia do miękkości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    koniecznie wypróbuję przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !