Sposób przygotowania

Filet umyć, osuszyć,oprószyć solą i pieprzem, podsmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu, marchew i seler zetrzeć dodać do mięsa i zrobić sos. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !