Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki z bryndza

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
bryndza 25 dag
masło 10 dag
natka pietruszki 2 lyzki
żółty ser 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki z bryndza

podsmazyc kapelusze na masle, trznki posiekac, wymieszac z bryndza, doprawic sola i pieprzem, dodac pietruszke i powstala masa napelnic kapelusze, posypac zoltym serem, na kazdym kapeluszu polozy codrobine masla, zapiec chwile

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 22.04.2013 17:35
bardzo smaczne danie
m1monika 05.02.2013 15:16
smaczne :-)
kate.500 04.06.2012 00:47
ciekawy pomysl
dorotka0000025 14.12.2011 14:02
polecam
motomaniak 08.12.2011 13:13
chetnie sprobuje
kanu83 17.03.2011 10:22
Ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak