Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i zetrzeć na tarle z drobnymi oczkami. Cebulę i czosnek pokroić w drobną kostkę. Wymieszać razem z jajkami i ziemniakami. Dodać mąkę, i przyprawy-nie żałować pieprzu-wymieszać. Smażyć zarumienione placuszki na podgrzanym oleju, podawać z solą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Najbardziej lubię takie cieniutkie, ale nie przypalone. Pycha.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne!
  • 4
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    Świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !