Sposób przygotowania

Mięso pokroic na kawałki,podsmażyc na patelni.Warzywa pokroic na kawałki wrzucic na patelnię do mięsa i podlac wodą.Dalej dusic.Jak warzywa trochę się podduszą dodac cebulę.Doprawic solą i pieprzem.Gdy wszystko będzie już miękkie odstawic do wystudzenia.Wątróbkę sparzyc w nie osolonej wodzie.Wszystko razem mielimy.Do masy dodajemy majeranek,2 jajka oraz sól i pieprz.Masę wkładamy do formy i pieczemy około 1,5 godziny w temp.180 stopni.

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ciekawy pasztet z samej karkówki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra przepis !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    domowy najlepszy,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie się zapowiada...
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    z pewnościa smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !