Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Stek z fasolką i jabłkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

stek wołowy 10 dag
cebula
fasolka szparagowa 15 dag
oliwa 2 łyżki
bulion warzywny 1/4 szkl.
jabłka 2
zioła 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Stek z fasolką i jabłkami

Ugotuj fasolę. Cebulę pokrój w kostkę, uduś na łyżeczce oliwy. Wrzuć do niej fasolę. Podduś chwilę, wlej bulion. Na koniec dodaj jabłka pokrojone w półplasterki, wymieszaj i duś jeszcze 5 min. W międzyczasie posyp stek ziołami i usmaż (z obu stron) na łyżeczce oliwy. Podaj z duszoną fasolką i jabłkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 19.04.2012 23:42
fajne
misiek123 01.05.2011 20:38
spoko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak